0

Verzend en retourinformatie

VERZENDINFORMATIE

Alle bestellingen worden gratis verzonden via PostNL voorzien van een track & trace code en inclusief handtekening voor ontvangst.

OMRUILING & RETOUR

Wilt u uw artikel ruilen?
Indien u een andere maat wenst te ontvangen meldt u dit dan alstublieft via info@nowadaysart.com voorzien van uw naam, ordernummer en uw wens. Wij reserveren het om te ruilen artikel dan drie werkdagen voor u. Zodra uw retour gekomen artikel in goede orde is ontvangen, binnen dit termijn, zullen wij het gereserveerde artikel aan u verzenden.

Retourneren?
De retouren dienen binnen veertien dagen na ontvangst schriftelijk te zijn aangemeld via het mailadres rinfo@nowadaysart.com voorzien van: uw naam; ordernummer; en reden van retour. Na ontvangst van uw mailbericht proberen wij binnen twee werkdagen te reageren middels een retournummer. Dit nummer dient u te vermelden op het retourformulier alsmede op het bijgevoegde retouretiket. Het artikel dient binnen veertien dagen na ontvangst retour te zijn. Nadat wij uw aangemelde bestelling in goede staat ontvangen hebben zullen wij uw gehele aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) terugstorten op het door u opgegeven paypal-account.
Hoe uw retour te verzenden?

U wordt verzocht uw bestelling in originele verpakking en in de oorspronkelijke verzenddoos terug te sturen met het door ons bijgevoegde retouretiket. Verzending via PostNL voorzien van een track & trace code zodat de retourzending altijd getraceerd kan worden. Zonder deze verzendwijze kunnen wij de de zending helaas niet accepteren.
Let op: Het pakket dient voldoende te zijn gefrankeerd en te zijn voorzien van een track en trace code via PostNL. Uiteraard dient het artikel in originele staat te verkeren en mogen niet gedragen zijn. Wel mag het artikel gepast worden, maar deze mag geen passporen vertonen zoals beschadiging en of slijtage.